Herken jij deze ”problemen”?

– Pluis, onhandelbaar, geen model, moeilijk doorkambaar?

– ”De kapper snapt mij niet…?”

– ”Drogen duurt een eeuwigheid!”

– ”Mijn haar wordt altijd te kort geknipt”

Dan is onze ”Global Curl technique” ideaal voor jouw gekruld haar!

Een mooie bos krullen, dat wil toch iedereen! Terwijl de mensen die gezegend zijn met zo’n mooie bos krullen soms letterlijk met de handen in het haar zitten. Je haar voelt futloos en pluizig aan, het is ongecontroleerd, springt alle kanten op en je hebt geen idee wat je hier mee aan moet? Kapsalon Angela biedt speciale krulknip technieken aan. Angela is gespecialiseerd in het knippen van gekruld haar. De ”Global Curl – technique” brengt jouw krullen weer tot leven. Wij bieden verschillende technieken, die wij afstemmen op jouw haar wens, haarkwaliteit en haardikte.

“Natuurlijk krullend haar wordt veerkrachtiger’’

Iedere krul is uniek en heeft een eigen krulsterkte/dikte, dat is de reden dat wij bij kapsalon Angela krullen individueel en op droog haar knippen. Op deze manier, kunnen wij direct zien wat er met de krul gebeurt, doordat wij op de natuurlijk valling van de krul te werk gaan. Bij onze techniek pakken wij het haar bundel voor bundel op waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke krul apart te knippen krijgt het haar de ruimte om in zijn natuurlijke valling te krullen. Onze ”Global Curl Technique” is voor iedereen geschikt; mannen, vrouwen en zelfs kinderen.

Waarom een speciale techniek voor krullen knippen?
Natuurlijk krullend haar wordt veerkrachtiger, mede door de herstelbehandelingen die wij altijd toepassen bij onze technieken om het optimale, zo lang mogelijk uit jouw krullen te halen. Op deze manier, doen wij er alles aan, zodat je thuis zo min mogelijk werk hebt met jouw krullen.

Hoe krijg ik thuis mijn favoriete krul?
Bij kapsalon Angela nemen wij altijd de tijd om jouw wensen zo goed mogelijk te bespreken en jouw krullen hierop aan te passen. Wij bespreken jouw haargevoel, welke krul vind je mooi en past daar jouw haargevoel ook bij? Welke producten passen het beste bij jouw wens en krullen en hoe verdeel je de producten? Kun je jouw haren het beste laten opdrogen of toch met een diffuser föhnen? Wij proberen zoveel mogelijk tips en tricks te geven, om samen het mooiste resultaat te bereiken. Zo doen wij altijd een elasticiteit test, porositeit test en kijken we naar jouw haardikte zodat we de beste producten kunnen afstemmen op jouw type krul.

Wat voor producten gebruiken wij? 
Wij werken bij kapsalon Angela met de beste eco haarproducten zoals Ecoslay, Chromalaya, mas newen, holy curls en pretty curly girls. Dit zijn
merken waar uitsluitend natuurlijke ingrediënten in zitten en daardoor geen synthetische stoffen bevatten. Dit is het beste voor haar en hoofdhuid en uitermate geschikt voor een gevoelige hoofdhuid en gekruld haar. Onze producten zijn allemaal eco CG. Sommige producten bevatten proteïne en andere weer juist vocht.  Zo kunnen we altijd een passende advies geven. Bij onze krullen behandeling zit altijd een wasbehandeling, conditioner, masker en styling inbegrepen. Deze worden natuurijk afgestemd op jouw type krul en wat de behoefte is van jouw haar.

Waarom betaal ik een andere prijs dan ”gewoon” knippen?
Krullend haar knippen is erg bewerkelijk, hier wordt meer tijd voor genomen. Krullend haar schubben staat van nature meer open dan stijl haar, vandaar dat krullend haar kwetsbaarder is. Bij kapsalon Angela wordt extra aandacht besteedt aan een speciaal verzorgingsritueel om jouw kwaliteit te verbeteren en behouden.

Krulhaar knippen,wassen, stylen, föhnen en advies op maat 

Kort haar  €45,-

Halflang haar  €55,-

Lang haar  €65,-

THE GLOBAL CURL CONCEPT
Is een concept ontwikkeld door Charlene Haga (Nederlandse kapster).